Hlavní obsah

Vtelenská dechparáda pozve diváky a posluchače na zámek Stránov

Novinky, Karel Novotný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Již 14. ročník přehlídky dechových hudeb se uskuteční v neděli 27. května na zámku Stránov v obci Jizerní Vtelno u Mladé Boleslavi.

Foto: Karel Novotný

Dechová hudba ze Sušice u Přerova - Moravská Veselka

Článek

Vtelenská dechparáda na novorenesančním zámku Stránov má dlouhodobou tradici a letošní setkání dechových hudeb se uskuteční již po čtrnácté. Součástí přehlídky bude i prodej vína přímo od vinařů.

Obec Jizerní Vtelno leží u hlavní silnice mezi Mladou Boleslaví a Mělníkem a spolu s Uměleckou agenturou Briva, majitelem zámku aj. uspořádají zmíněnou přehlídku v neděli 27. května od 14.00 hodin v areálu zámku Stránov.

Přehlídka slibuje bohatý umělecký zážitek v podání dechových kapel: Kyzivátova dechová hudba Libáň s kapelníkem Františkem Hrdým, chodská krojovaná dechová hudba Domažličanka s kapelníkem Janem Mlezivou, Moravská Veselka, krojovaná dechová hudba ze Sušice u Přerova s kapelníkem Jaromírem Školoudíkem a tradiční účastník, pražská dechová hudba Krajanka Václava Hlaváčka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám