Hlavní obsah

Vrchlabskou Střelnici budou okupovat moderní šipkaři

Novinky, Ondřej Vylíčil

V sobotu 22. února se ve Vrchlabí uskuteční významný podnik šipkařské sezony 2020. V místním sále KD Střelnice se odehraje úvodní letošní Master Unie šipkových organizací, který je pro krajské i republikové žebříčky bodově zvýhodněn.

Foto: Ondřej Vylíčil

Ilustrační foto

Článek

Program akce nabízí tradičně soutěže různých typů. Vše odstartují dámy, které v 9 hodin rozehrají utkání pátého kola ligové soutěže družstev Královéhradecka.

Hodinu po nich přijdou na řadu také pánové, kterým vypukne turnaj TOP, do kterého nastoupí šestnáctka nejúspěšnějších hráčů východních Čech současnosti. Dále bude hned po skončení ženské ligy spuštěn také TOP turnaj žen, a to za účasti osmičky aktuálně nejlepších hráček kraje.

Nabité dopoledne nebude patřit pouze dospělým. V 9:30 hodin dostanou prostor děti potažmo mládež, kterou čekají minimálně dva individuální turnaje.

A to není zdaleka vše. Po poledni přijde čas na individuální otevřené turnaje tzv. Nominační Mastery. K nim nastoupí dospělí, kteří ve dvou kategoriích (ženy, muži) odehrají nejprve turnaje jednotlivců a později i dvojic.

Všechny soutěže, vyjma ženské ligy a turnajů TOP, jsou otevřené, a to znamená, že zapojit se mohou i neregistrovaní.

Další informace o podniku lze vyhledat na webové stránce události master.navrchol.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám