Hlavní obsah

Vodní hřib přinesl v Ústí nad Orlicí příjemné osvěžení parného dne

Novinky, Stanislava Dvořáková
Aktualizováno

Nástup parných letních dnů doprovázený otevřením opraveného aquaparku v Ústí nad Orlicí v pátek 19. července přinesl radost z příjemně stráveného víkendu četným milovníkům koupání i opalování.

Foto: Stanislava Dvořáková

V parném dni byl pohled na opětně fungující aquapark velice příjemným zážitkem.

Článek

Díky úsilí pracovníků městské společnosti Tepvos a výborné spolupráci s dodavateli se podařilo odtranit následky havárie ve strojovně, která vyřadila aquapark z provozu, v krátké době, navíc provázené nepříznivým počasím.

O víkendu, v sobotu 20. července od 9 do 20 hodin aquapark opět ožil četnými návštěvníky, ať už při odpočinku a opalování na rozlehlém prostranství louky, či pobytu v stinném prostředí pod slunečníky u stánku s občerstvením i nad pohárem zmrzliny.

Nejvíce ovšem při odpolední teplotě vzduchu 32 °C lákaly bazény s teplotou vody 21 °C, v dětském bazénu 25 °C. Pohled na tryskající vodu a proplutí vodním hřibem bylo tím nejpříjemnějším prožitkem parného dne. Trvalému využití dětmi i dospělými se také těšil tobogán a oblíbená skluzavka kamikadze.

Aktivní sportovní účast pak ještě podpořilo hřiště na vodní fotbal a skákací hrad pro děti.

Mimo vodních hrátek úsek Rekreačních služeb městské společnost Tepvos připravil další milé překvapení. Pro návštěvníky aquaparku bylo Hřiště pro všechny otevřeno zdarma a vstup na minigolf byl s 50procentní slevou.

Letní pohoda v aquaparku bude pokračovat i o příštím víkendu 27. července. Tehdy bude doplněna programovou částí, kdy při barmanské show míchané exotické nápoje nejen osvěží, ale budou i představeny v žonglérském podání samotného barmana.

Dalším účastníkem programu bude Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra ČR, která v rámci Dne zdraví mimo četných informací, her a soutěží pro děti nabídne pro dospělé měření na multifunkční váze.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám