Hlavní obsah

Videa s oblíbenými lektory pomohou žákům mluvit anglicky

Novinky, Bára Haušková

Děti na Zábřežsku a Hanušovicku nepřijdou o své oblíbené lektory angličtiny. Slovní zásobu si mohou rozšiřovat díky krátkým videím. Ty pro své žáky připravují právě rodilí mluvčí. Jako první začala Valerie Lynn Magallanes, původem z Kalifornie. Navíc mohou diváci soutěžit.

Foto: archiv MAP Zábřežsko

Valerie Lynn Magallanes učí děti mluvit anglicky. V době uzavření škol alespoň prostřednictvím videí.

Článek

Sérii videí English at Home odstartovala Valerie jednoduchým tématem My Favorite Things. Se svou oblíbenou lektorkou si tak mohou děti rozšiřovat slovní zásobu angličtiny na webu mapzabreh.cz.

„Navíc jsme připravili soutěž. Stačí natočit krátké video v angličtině na téma Mé oblíbené věci, činnosti atd., a poslat nám ho přes úschovnu na email skrottova@hornipomoravi.eu do 15. května. Nejlepší videa budou patřičně oceněna,“ uvedla koordinátorka projektu MAP Zábřežsko Veronika Škrottová s tím, že oznámení výherců a zaslání cen proběhne v týdnu od 18. května.

Místní akční plán Zábřežsko funguje několik let na Hanušovicku a Zábřežsku. Jedná se o projekt pro zvyšování kvality vzdělávání formou přednášek, workshopů i zavádění polytechnického vzdělávání nebo zvyšování čtenářské gramotnosti. Projekt realizuje obecně prospěšná společnost Místní akční skupina Horní Pomoraví.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám