Hlavní obsah

Veselé vánoční hody ve Vsetíně nově nabídnou vratné kelímky na horké nápoje

Novinky, Klára Blažková

Od pondělí 17. prosince do soboty 22. prosince probíhají v centru Vsetína na Svárově a náměstí Svobody tradiční Veselé vánoční hody s bohatým kulturním programem a jarmarkem. Pořadatelé v letošním roce přicházejí s novinkou – ekologičtějším způsobem prodeje nápojů.

Foto: Klára Blažková
Článek

V několika stáncích v rámci této akce je letos možné zakoupit teplé nápoje, které do období adventu a zimního času neodmyslitelně patří, do speciálně navržených vratných kelímků symbolické červené barvy s motivem Veselých vánočních hodů. Vratná záloha za kelímek činí 50 korun.

„Jedná se o pilotní projekt, prostřednictvím něhož bychom rádi ověřili zájem o používání vratných omyvatelných kelímků mezi Vsetíňany a také si vyzkoušeli praktickou stránku věci. Vratné kelímky jsou nejen ekologickou variantou, ale navíc jsou ve stylově vánoční grafice a mohou být milou památkou na přátelská setkání na vsetínských adventních trzích,“ informovala Petra Vaňková, jednatelka Domu kultury Vsetín.

Nenechte si ujít více než 60 stánků s vánočním zbožím, hudební vystoupení v podání profesionálních kapel, místních skupin a umělců. Těšit se můžete na Yo Yo Band, Fleret, Poutníky a mnoho dalších.

Další informace: www.dkvsetin.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám