Hlavní obsah

Velká (nejen) hudební akce na severu Čech se chystá v Brozánkách na Ústecku

Novinky, Petr Štrympl

Na Farmě u Červa v Brozánkách na Ústecku se od 20. do 23. srpna uskuteční velkolepý hudební festival.

Foto: pořadatel
Článek

V Brozánkách u Řehlovic na Ústecku je ideální prostor na konání kulturních akcí. Z bývalého statku je dnes soukromý areál známý jako Farma u Červa. Občas se v místím klubu pořádají hudební produkce, pravidelně se zde konají motosrazy. Letos si parta hudebních kamarádů, která se tu schází, řekla, že udělají pořádný hudební festival.

Původní myšlenka byla, pozvat tak pět nebo šest spřátelených kapel a udělat si pro radost malej vesnickej fesťáček. Na sociální síti založily událost Brozánky Fest a během prvních 24 hodin se přihlásilo přes dvacet kapel s chutí si zahrát. Další den již na události potvrdilo účast přes třicet kapel a dokonce dvě zahraniční.

Hlavní pořadatel, šéf produkční agentury Blue Promotion Petr Samek, známý z kapely Blue Rocket je nebývalým zájmem příjemně zaskočen. „Rozhodně se toho zájmu nebojíme a naopak nás to burcuje k tomu, se s tou výzvou poprat. Areál a techniku máme, zájem kapel je, tak uděláme fanouškům rockový muziky pořádnej mejdan,” řekl Samek.

Z doposud potvrzených kapel stojí za zmínku pražští The Cell, děčínský Destroyself, tepličtí Blue Rocket, ústecký New Black Jack, nebo mostecký Cumbal. Ze zahraničních zatím slovenští Cascabel a italští Silverbones.

Z podtitulu Nejen hudební festival se budou návštěvníci moct těšit i na další kulturní zážitky. V areálu bude připraveno spousta občerstvení a dostatek místa pro stanování. Termín je stanoven na 20. - 23. srpna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám