Hlavní obsah

Veletrh práce a vzdělávání v Plzni: pět desítek firem nabízí stovky pracovních pozic

Novinky, Miroslav Knotek

Ve středu 30. ledna byl zahájen v netradičních prostorách bývalého obchodního domu Prior v Plzni již 7. ročník Veletrhu práce a vzdělávání.

Foto: Miroslav Knotek
Článek

Pozvání na slavnostní zahájení přijal i starosta plzeňského centrálního obvodu David Procházka, který přítomné krátce pozdravil.

Bezmála padesát firem nabízí v bývalém obchodním domu zájemcům stovky pracovních pozic a také profesní vzdělávání. Součástí jsou i pracovní přednášky a poradny, které přináší rychlý vhled do problematiky pracovního trhu. Návštěvníci mohou rovněž využít doplňkové služby, které mají za cíl podpořit sebevědomí návštěvníků při přípravě na změnu pracovního místa.

„Velice rád jsem přišel podpořit tuto akci, která znamená pro mnoho lidí vyhlídku lepší práce, lepší mzdy nebo lepších pracovních podmínek. O to více si cením, že se koná na území našeho obvodu. Doufám, že zde zájemci najdou, to, co hledají, a veletrh jim pomůže v jejich pracovní kariéře. Poděkování patří určitě pořadatelům, že v době, kdy zaměstnavatelé řeší nedostatek pracovníků, se snaží pomoci,” řekl David Procházka.

Reklama

Výběr článků

Načítám