Hlavní obsah

Věděli jste, že Pyramida Slunce v Bosně je vyšší než Cheopsova pyramida?

Novinky, Dana Dobešová

Kulturní centrum Týniště nad Orlicí zve všechny, kteří mají rádi tajemno, nevysvětlitelné jevy a objevy a novinky z první ruky na přednášku Jiřího Voňky - Záhady bosenských pyramid. Koná se v úterý 20. března v 18:00 hodin v Kulturním domě.

Foto: Jiří Matějka

Pyramida Slunce v Bosně

Článek

Nedávné archeologické objevy pyramid v Bosně přepisují dějiny světa. Pyramidy nejsou jen záležitostí Egypta, ale stojí na všech kontinentech. Pyramidy nebyly stavěny jako hrobky faraónům. Možná je čas změnit pohled na pyramidy jako takové. Objev bosenských pyramid to dokazuje.

Bosenské pyramidy jsou prvními v Evropě (jejich stáří je podle moderního radio carbonového testování až 25 000 let) a jsou to největší pyramidy na světě. Cheopsova pyramida v Egyptě měří na výšku úctyhodných 137,5 metrů, ale není největší na světě, jak se tvrdí. Pyramida Slunce v Bosně měří 220 metrů. Druhá nejvyšší bosenská Pyramida Měsíce měří 190 metrů. Třetí Pyramida Dragon měří 90 metrů.

Jsou pokryty nejlepším betonem, který lidstvo poznalo - tvrdším, než je nám v současnosti známý nejtvrdší beton. Poznatky v Bosně mohou pomoci znovuobjevit dávno zapomenuté znalosti.

A navíc - z vrcholu pyramidy Slunce vystupuje „energie“ v kruhu 4,5 metru – signál na kmitočtu 28 kHz. Je tedy pyramida zdrojem energie? Odkud se bere a co ji generuje? A jak tato energie léčivě působí na lidský organismus? Jedná se o zdroj volné energie, jež pyramidy umí produkovat, jak to zmiňoval Nikola Tesla?  

Jiří Voňka je účastník archeologického průzkumu pyramid v Bosně a rád se s vámi podělí o nejzajímavější fakta. Přednáška bude provázena videoprojekcí a koná se v malém sále kulturního domu. 

Reklama

Výběr článků

Načítám