Hlavní obsah

Ve Zlatém jablku představují rally speciály

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přípravy na 49. ročník Barum Czech Rally Zlín vrcholí a s nimi i program ve Zlatém jablku. K vidění jsou zde rally speciály, které už v pátek vyrazí na závodní trať. S předními jezdci je možné už nyní potkat na autogramiádách. Celou Barumku zde uzavře tisková konference s vítězi závodu v neděli 18. srpna.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Za pár dní začíná dlouho očekávaný motoristický svátek, 49. ročník Barum Czech Rally Zlín. Ve Zlatém jablku už nyní parkují dva závodní speciály, které se zúčastní hlavní soutěže. „Naši návštěvníci si zde mohou prohlédnout vozy kategorie R5, konkrétně Ford Fiesta R5 a Škoda Fabia R5,“ uvedl ředitel obchodního centra Jiří Kratochvíl.

Se Škodou Fabia R5 na trať Barumky vyrazí s číslem 4 její sedminásobný vítěz a obhájce loňského prvenství Jan Kopecký se spolujezdcem Pavlem Dreslerem. Ford Fiesta R5 pak patří dvojici Adam Lahola a Vítězslav Baďura.

První oficiální příležitostí k setkání s předními jezdci rally bylo na autogramiádě v úterý 13. srpna v 19 hodin. Podpisy ve Zlatém jablku rozdávalo na dvacet soutěžních posádek účastnících se hlavního závodu Barum Rally. Ve čtvrtek 15. srpna od 18 hodin pak proběhne druhá autogramiáda za účasti posádek závodu historických vozů Star Rally Historic.

Návštěvníci obchodního centra si v prodejní pasáži stále mohou prohlédnout také výstavu panelů mapujících předchozí ročníky závodu a videoprojekci. Otevřený je i stánek se vstupenkami a upomínkovými předměty.

Tečku za celou Barum Rally udělá závěrečná tisková konference s vítězi závodu, kterou bude hostit Zlaté jablko v neděli 18. srpna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám