Hlavní obsah

Ve Stříbře se konal první reprezentační ples

Novinky, Martina Sihelská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po dlouholeté odmlce se ve Stříbře v pátek 20. ledna opět konal Městský ples, na kterém se mohli návštěvníci pomocí prezentačních infotabulí a letáčků seznámit s prací stříbrských podniků, organizací i škol.

Foto: Laco Kajaba

Tanečníci rychle obsadili parket.

Článek

Firmy dokonce vystavily ve vestibulu vůz, motorky či topné těleso. Pódium obsadila kapela Amati Band, moderátorem večera byl Luděk Holý.

Během večera se na sále postupně představili stříbrští ostrostřelci, studenti gymnázia, imitátor Karla Gotta Milan Fiala, břišní tanečnice a stříbrští ochotníci. Nechyběli ani další představitelé stříbrských organizací.

"Byl to skvělý ples. Celou dobu jsem se dobře bavila. Imitátor zpíval velmi věrohodně," uvedla Kamila Šilingová ze Stříbra. Břišní tanečnice si prý ples také užily. "Náš tanec je trochu netradičním stylem orientálních tanců. Věnujeme se mu už dva a půl roku. Trochu jsme měly trému, ale tu míváme vždy," usmívaly se Kateřina Mattuschová a její sestra Barbora.

Mezi návštěvníky plesu byl také starosta města Bohuslav Červený (TOP 09), který ples zahájil, pozvání přijal i poslanec Václav Votava (ČSSD) a senátor Miroslav Nenutil (ČSSD).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám