Hlavní obsah

Ve Slušovicích chystají jarní bazárek

Novinky, Petra Černobilová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kojenecké a dětské oblečení, obuv, kočárky, hračky a další potřeby pro děti. To vše bude k mání na bazárku, který se bude konat v sobotu 14. března v jídelně Základní školy Slušovice od 8 do 11 hodin. Oblečení bude roztříděné podle velikostí.

Foto: Petra Černobilová
Článek

„Bazárek ve Slušovicích nám chyběl. Tak jsme daly hlavy dohromady, zajistily místo a bazárek jsme mohly zrealizovat. Poprvé vlastně ve Slušovicích pod naší režií loni na podzim,“ uvedla za organizátorky Marie Buchová.

Jarní bazárek se bude konat v sobotu 14. března od 8 do 11 hodin v jídelně základní školy. „Velké díky patří řediteli základní školy, který nám svolil bazárek v jídelně udělat,” řekla Marie Buchová.

Na bazárku bude ke koupi jarní a letní oblečení, potřeby pro děti, hračky, boty, kočárky apod. Oblečení bude roztříděné podle jednotlivých velikostí. Maminky tak přijdou ke stolu s velikostí, jakou pro své dítko potřebují, a můžou vybírat. „Vše bude opět velmi přehledné. Je to sice pracné, ale stojí to za to,“ doplnila Buchová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám