Hlavní obsah

Ve finále Ligového poháru šipkařských družstev si zahrají Trutnov, Hradec Králové a Habřina

Novinky, Ondřej Vylíčil

V republikovém finále Ligového poháru šipkařských družstev budou Královéhradecký kraj reprezentovat celky 40+ Trutnov, Maséři Hradec Králové a Pivaři Habřina, kteří nejlépe prošli krajskou kvalifikací.

Foto: Zdeněk Špička

Tým Trutnova v roce 2014, kdy ovládl republikové finále Ligového poháru.

Článek

Zápasy třetího kola uzavřely královéhradeckou kvalifikaci o postup do republikového finále Ligového poháru nejvyšší kategorie AA+ v elektronických šipkách. Tři pozice zajišťující účast na této vrcholné akci, které kraji přidělila SDK UŠO, si v ní vyházely týmy Pivaři Habřina, 40+ Trutnov a Maséři Hradec Králové.

Nejvyrovnanější duel posledního kola sehrála Habřina, která v souboji extraligistů udolala výsledkem 21:18 královéhradeckou Bumbálku.

Zbylá dvě postupová jména není potřeba představovat. Jde o největší favority nejen krajské kvalifikace, ale celé soutěže. Trutnov v posledních šesti ročnících Ligového poháru stanul pětkrát na stupních vítězů z toho jednou v roce 2014 dokonce na první příčce. I Maséři se mohou chlubit pěknou bilancí 2 bronzové a 1 stříbrná, které získali ještě jako Maséři z Veselky Jičín v letech 2010, 2014 a 2015.

Velké finále Ligového poháru je naplánováno na 18. února, kdy se 32 nominovaných týmů z celé republiky sjede do haly Techtex sport v Hostinném.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám