Hlavní obsah

Vánoční strom zazáří i v Bakově nad Jizerou, ale naposledy

Novinky, Monika Čapková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již v neděli 2. prosince se na bakovském náměstí v 17 hodin rozsvítí, ovšem naposledy, velký vánoční strom.

Foto: Monika Čapková

Dámy z DCJ- Denní centrum Jizera, rády vyrábí pro radost.

Článek

Jako na mnoha místech v republice odstartuje adventní čas i v Bakově nad Jizerou tuto neděli. Od 14 hodin začne vánoční jarmark s bohatým doprovodným programem, který vyvrcholí v 17 hodin tradičním zpíváním dětí ze základní školy.

Během odpoledne si návštěvníci budou moci zakoupit nejen perníčky a svařák, ale i různé dekorace. Třeba ty, které vyrábějí v místním Denním centru Jizera v pečovatelském domě. Dámy navštěvující seniorské centrum uspořádaly již ve středu malou prezentaci svých výrobků a malé a vtipné dárky budou k zakoupení právě i v neděli. Ke sváteční náladě bude hrát skupina Bráchové.

Poté se rozsvítí veliký smrk umístěný v jednom z rohů náměstí. Bohužel se tak stane naposledy, neboť někteří zastupitelé města odhlasovali na zářijovém jednání jeho pokácení. Dalším zpestřením předvánočního času bude v neděli 16. prosince od 16 hodin v nedaleké Malé Bělé živý betlém.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám