Hlavní obsah

Vánoční koncert plný exotických tanečnic se představí v Mladé Boleslavi

Novinky, Eva Shareefa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Exotické tanečnice i bubenická smršť se představí v sobotu 17. prosince na Vánočním koncertě spolku TS Shareefa v Mladé Boleslavi. Koncert začne od 16 hodin a bude pojat jako Vánoční večírek TS Shareefa a jejich hostů.

Foto: Eva Shareefa

Vánoční koncert Mladá Boleslav 17.12.2016

Článek

Dětské i dívčí kurzy Belly Kids předvedou divadelně taneční příběhy o Ebenovém koni či Fire Goddess s hedvábnými vějíři. Co se v kurzech od září do prosince dívky naučily, tak mohou slavnostně předvést svým rodinám. Některé dívky si připravily i vlastní taneční vystoupení s vějíři, či s křídly egyptské bohyně Isis. 

Dospělé ženy zatančí temperamentní španělsko-arabský tanec s velkými vějíři. Tato choreografie je novinkou a v premiéře se představí pokročilejší tanečnice skupiny Layla Shareefa školy Shareefa. Jelikož tanečnice zapojují dupy a podupy španělského flamenka, je výhodou dřevěná podlaha, která dává vyniknout těmto tancům, a právě taková je v sále DPS Havlíčkova 71 (bývalá Žižkova kasárna).  

V kabaretním a muzikálovém duchu se představí skupina Les Chats de cabaret, která si připravila show s názvem Charlestonové okénko a také swingový tanec s klobouky a hůlkami. Můžete se těšit na období a atmosféru 30. let. 

Bubenická smršť aneb Mladoboleslavská dámská formace, která se věnuje hře na darbuky, tabla, africké bubny, i činelky, si říká Fatima drummers. Tato formace zahraje jak pro radost, tak i jako doprovod vystupujícím tanečnicím. A případní zájemci a zájemkyně si budou moci vyzkoušet, jak se tančí na živou hudbu.

Překvapení v podobě tance se Shamadanem (hořící svícen), či exotických orientálních tanců nebo tzv. Christmas twist si připravují jako domácí tanečnice školy Shareefa, tak hostující tanečnice Najya a Najla, které přijaly pozvání pořádající školy.

Reklama

Výběr článků

Načítám