Hlavní obsah

Vánoční kluziště na Masarykově náměstí v Ostravě je opět v provozu

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoční kluziště na Masarykově náměstí v Ostravě je od soboty 30. listopadu v provozu. Pohyb na ledě rozehřeje obyvatele před nadcházejícím sportovním rokem: OSTRAVA!!! Evropské město sportu 2014. Na Masarykově náměstí se bude bruslit denně od 10 do 20 hodin na ploše 30 krát 15 metrů - a to zdarma.

Foto: Josef Zajíc

Vánoční kluziště na Masarykově náměstí v Ostravě.30.11.2013

Článek

V sobotu 30. listopadu bylo na Masarykově náměstí již čtvrtým rokem slavnostně otevřeno Vánoční kluziště. Otevření a další program moderoval herec Národního divadla moravskoslezského Vladimír Polák.

Kluziště o rozměrech 30 krát 15 metrů je ve večerních hodinách efektně nasvíceno a v jeho okolí je krásná zimní ledová dekorace. Pro veřejnost je kluziště zdarma otevřeno od 10 do 20 hodin. Každé dvě hodiny se bude ledová plocha upravovat rolbou.

U kluziště je dobré zázemí, půjčovna bruslí a tučňáků za úhradu. Pro úschovu věcí si zájemce může pronajmout skříňku. Za odložené věci mimo hlídané skříňky pořadatelé neručí.

Mimo bruslení se tu v neděli 1. prosince v 19.15 uskuteční autogramiáda Marka Ztraceného v párty stanu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám