Hlavní obsah

V Židlochovicích se bude o víkendu tančit

Novinky, Jiří Smutný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dospělí i děti si o víkendu užijí v Židlochovicích plesové sezóny. Již v pátek 10. ledna se uskuteční společenský ples gymnázia a v neděli 12. ledna to bude dětský karneval. Obě akce se konají v Masarykově kulturním domě (sokolovna).

Foto: Jiří Smutný

Z minulého dětského karnevalu

Článek

Společenský ples, pořádaný Sdružením rodičů a přátel Gymnázia Židlochovice, je v pořadí již 18. Začátek je stanoven na 20.00 hodin, k tanci i poslechu bude hrát skupina Fantazie.

Ples bude slavnostně zahájen polonézou. Nebude chybět obvyklé kulturní vystoupení studentů a bohatá tombola, do které přispělo 78 dárců ze Židlochovic i širokého okolí. Zajištěno je i občerstvení. Kdo si nestihl zajistit vstupenku v předprodeji, může si ji pořídit až na místě za 150 korun.

Kdo pomůže princezně zachránit říši pohádek - takový je název nedělního dětského maškarního karnevalu, pořádaného Sdružením Židlochovice. Začátek je ve 14.00 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám