Hlavní obsah

V Teplicích lze prožít prázdniny se salesiánským střediskem aktivně

Novinky, Hana Machová

Dvě střediska volného času provozuje Salesiánské středisko Štěpána Trochty v Teplicích. Prázdninový provoz nabízí aktivity ve středisku, příměstské tábory, výjezdy nebo přípravu na opravné zkoušky.

Foto: Dana Machová

Motokáry

Článek

Ve třech prázdninových týdnech bude vždy od 15 do 18 hodin dětem a mládeži k dispozici středisko v Trnovanech, a to od 16. a 30. července a od 27. srpna. Zkušení vedoucí jim nabídnou sportovní i kreativní program, seznámí je s prostory i s nabídkou programu pro příští školní rok. 

Čtyři turnusy Léta v sídlišti nabízejí aktivity příměstských táborů pro předem přihlášené děti. Plavecká, bowling, motokáry, minigolf, výlet pěšky, na koloběžkách, vlakem nebo lanovkou, herní festival, výstava - to jsou jen některé z denních programů.

Další čtyři příměstské tábory připravuje v průběhu léta středisko v Proseticích. Navštíví při nich například Zoo, Aquapalace Praha, Sport areál Klíny, Pekelský vodopád nebo indiánskou vesničku u Růžové, ale i místa v Teplicích a nejbližším okolí. 

Zkušení vedoucí vyjíždí s dětmi a mládeží i na opravdové tábory: Robinsonův ostrov u Turnova, vodácký tábor na Berounce, chaloupky ve Sloupu a v Pohledci, víkendovka ve Svojkově nebo týden s mládežníky v Plzni.

Od 6. do 17. srpna bude součást letních aktivit i doučování dětí, které se připravují na opravnou zkoušku.

Kompletní prázdninový program pro děti a mládež naleznete na webu organizace: http://teplice.sdb.cz/clanky/ze-strediska-/2018/prazdniny-2018/

Reklama

Výběr článků

Načítám