Hlavní obsah

V Sokolově se konal Krajský přebor Karlovarského kraje v judu

Novinky, Martin Mikliš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První červnovou sobotu se v Sokolově konal Krajský přebor Karlovarského kraje v judu. K vidění byly úžasné zápasy a souboje, kdy za účasti šedesáti mladých judistů z celého našeho kraje se dařilo zejména judistům TJ Lokomotivy Cheb, kdy z celkem 28 závodníků přivezli do Chebu hned 21 medailí.

Foto: Martin Mikliš

Medailisté,starší žáci TJ Loko Cheb,zleva R.Zíka,F.Aidarkeev,D.Le Duc,D.Purchart

Článek

V kategorii koťat obsadil 2. místo Kája Le Duc Tri a třetí skončil Krištof Tobiáš. V další věkové kategorii si ve svých hmotnostních kategoriích odvezli zlaté medaile Benedikt Patočka, Petr Horvát a Jan Volek. Třetím místem se prezentoval David Nguyen.

V mladších žácích se stal krajským přeborníkem Tomáš Reňák a Daniel Pišoja. Hned čtyři stříbrné medaile vybojovali Petr Rataj, Jakub Lochman, Matyáš Schulz a Jakub Růžička. Třetí místo obsadili Tereza Hošnová a Alexej Dašek.

Poslední kategorii starších žáků zcela ovládli chebští judisté a zlaté medaile vybojovali a přeborníky se stali Martin Vodráček, Felix Aidarkeev a Roman Zíka. Stříbrnou medaili získali David Lochman, Jirka Kušnír, David Le Duc Thang. Třetí místo obsadil David Purchart.

Všem medailistům gratulujeme a budeme držet palce na dalším turnaji Českého poháru v Teplicích.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám