Hlavní obsah

V Sokolově se hrál třetí turnaj CGAT

Novinky, Josef Sekyra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třetí turnaj prestižní Czech Golf Amateur Tour se v neděli 3. června odehrál na sokolovském hřišti.

Foto: Josef Sekyra

Ondřej Lieser a Barbora Baková

Článek

V neděli v pozdních odpoledních hodinách skončil třetí turnaj Czech Golf Amateur Tour 2012 (CGAT). Tříkolovým kláním nejlépe prošel favorit Ondřej Lieser (69, 72, 69)  a Barbora Baková (74, 73, 73).

Ondřej Lieser měl velmi kvalitní hru po celá tři kola. Podle jeho slov finálové kolo dopadlo velmi dobře, ačkoliv první drive finálového kola se mu příliš nevydařil a hrál provizorní míč. Jeho finiš byl ovšem fantastický, neboť na posledních pěti jamkách hrál tři birdie. Barbora Baková se ve svých osmnácti letech radovala z prvního vítězství v prestižní tour, kterou CGAT v České republice nepochybně je.

Pořadatele velmi potěšilo poděkování obou vítězů za velmi dobře připravené hřiště, potvrdila se obliba sokolovského hřiště mezi špičkovými hráči.

Prestižní republiková turnajová klání na sokolovském hřišti budou v letošní sezóně ještě pokračovat 4. a 6. kolem extraligy a Národním mistrovstvím ČR žáků a kadetů. V červenci si opět v Sokolově zahrají profesionální golfisté na PGA Masters.

Reklama

Výběr článků

Načítám