Hlavní obsah

V rámci Křižanského léta 2016 se představí zpěvačka Věra Špinarová

Novinky, Klára Hrušková

Koncert legendární české zpěvačky Věry Špinarové v rámci Křižanského léta bude na programu 14. července od 19:30.

Foto: Petr Burda

Článek

Křižanské léto 2016 je hudebně divadelní akcí, která se koná v přírodním amfiteátru v obci Křižany nedaleko Liberce. Akce jsou určeny pro všechny milovníky kultury - ať už v hudební nebo divadelní oblasti.

Letos se můžete ještě těšit na koncert Jakuba Smolíka, Wabiho Daňka, Ivana Mládka a jeho Banjo Bandu či na divadelní představení S Pydlou v zádech, kde se v hlavní roli představí Josef Dvořák.

Jedna z nejvýznamnějších a nejžádanějších osobností českého popu a rocku Věra Špinarová vystoupí v Křižanech se skupinou Adam Pavlík Band a představí nový koncertní program pro rok 2016. Koncerty jsou díky temperamentnímu vystupování a nenapodobitelnému hlasu této výrazné hudební osobnosti a jedné z nejžádanějších českých zpěvaček zárukou skvělého zážitku. O tom jistě svědčí i to, že její koncerty, které se konají v průběhu celého roku, jsou neustále vyprodané.

Přijďte si poslechnout a případně společně s interpretkou zazpívat její největší hity, jako píseň Meteor lásky, Music box, Bílá jawa 250, Měj mě rád či Jednoho dne se vrátíš.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám