Hlavní obsah

V Rajhradě se představí záchranná stanice pro dravé ptáky a živý betlém

Novinky, Jiří Smutný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 25. prosince se od 13.30 hodin uskuteční v zahradě Benediktinského kláštera v Rajhradě Vánoce se zvířaty v záchranné stanici a v 15.30 hodin na nádvoří kláštera setkání nad betlémskými jesličkami, při kterém se místo postaviček vyřezaných ze dřeva objeví živí lidé.

Foto: Jiří Smutný

Z minulé akce v klášteře

Článek

V areálu klášterní zahrady bude možné navštívit Záchrannou stanici pro dravé ptáky. Ve 14.00 hodin se uskuteční komentované krmení labutí a srnce. Pořadatelé uvítají, když návštěvníci zvířatům přinesou jako dárek vhodné krmení, misky na krmení nebo i jiné potřebné předměty. Stanice bude otevřena do 15.00 hodin.

Hlavní akce začne na nádvoří kláštera v 15.30 hodin, kde vystoupí živý betlém. Pořadatelé zvou širokou veřejnost na vánoční setkání, propojené hudbou, zpěvem a sváteční náladou. Všichni si mohou společně s koledníky ze živého betléma zazpívat koledy, navzájem si popovídat a popřát k Vánocům a do nového roku.

Reklama

Výběr článků

Načítám