Hlavní obsah

V Příbrami se uskuteční festival zdravého životního stylu

Novinky, Jitka Doubravová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Síla pohybu, endorfiny a hluboká radost mohou zasáhnout každého, kdo přijde v neděli 3. března do Sportovní haly na historicky první FitFest Příbram - festival pohybu a zdravého životního stylu. Můžete se těšit na den nabitý sportem, zdravím, dobrým jídlem, hudbou a pozitivní energií.

Foto: Jitka Doubravová
Článek

Na jednom místě poznáte to nejlepší z aktuální fitness scény. Zacvičíte si na nejoblíbenější studiové lekce, okusíte žhavé novinky, ale čeká vás i návrat ke kořenům.

Filozofií festivalu je inspirovat lidi k pohybu a aktivnímu životnímu stylu. Díky odhodlání překonávat sami sebe se lidé stávají nejen lepšími sportovci, ale hlavně lepšími lidmi. Fyzická aktivita, ať už v jakékoliv formě, totiž pomáhá zlepšovat naše tělo, mysl i duši.

Program bude opravdu bohatý

Odcvičí se celkem 6 lekcí v ikonických odvětvích jóga, wheel jóga, aerobic, juping fitness, deepwork, pound fit. V přestávkách mezi jednotlivými lekcemi budou probíhat taneční a exhibiční vystoupení pozvaných hostů a v průběhu konání celé akce budete moci načerpat mnoho informací a novinek od partnerů akce.

Dále na vás čeká bohatý FitMarket, kde se můžete zastavit na zdravé občerstvení a kávu od místních dodavatelů, případně prohlédnout a nakoupit fitness doplňky, výrobky a oblečení. Těšit se lze i na foto koutek, živou muziku od DJ, světelné efekty, zvukoterapii a bohatou tombolu.

Reklama

Výběr článků

Načítám