Hlavní obsah

V Ostravě najdete vše o sportování na jednom místě

Novinky, Josef Zajíc

Webový portál Sportuj v Ostravě byl spuštěn v září 2017. Od té doby do něj přispěly více než čtyři stovky ostravských sportovních klubů a skupin, které v systému vytvořily přes 4 500 sportovních událostí. Každý den do systému přibývají další informace o závodech, zápasech, trénincích nebo náborech.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 16.8.2018 Webový portál Sportuj v Ostravě. Ilustrační foto. Běh Olympijského dne 2018.

Článek

Systém Sportuj v Ostravě umožňuje propagaci známých i méně známých sportů. Reaguje na problémy menších klubů a skupin, které pořádají zajímavé akce, ale nemají dostatek finančních prostředků na jejich propagaci. 

Webový portál www.SportujvOstrave.cz a stejnojmenná mobilní aplikace pro chytré telefony jsou určeny pro všechny, kteří mají zájem o sportovní akce na území Ostravy, ať už chtějí sami aktivně sportovat, jít se dívat na zápas svého oblíbeného týmu, hledají sportovní aktivity pro své děti nebo chtějí být pouze informováni o sportovním dění ve městě.

„Sportuj v Ostravě není jen pouhý seznam klubů a událostí, ale navíc pomocník při propagaci, efektivní komunikaci s fanoušky a také se správou klubů a jednotlivých týmů. Další využívanou funkcí je také organizování turnajů s in line poskytnutými výsledky zápasů,” řekl náměstek primátora Vladimír Cigánek.

Projekt Sportuj v Ostravě podporuje fanoušky jednotlivých klubů a skupin, kteří mohou dostávat novinky z první ruky. K tomu slouží notifikace v mobilní aplikaci, která je dostupná pro chytré telefony s operačními systémy Android a iOS.

„Uživatel má neustálý přehled o novinkách, plánovaných akcích nebo změnách, které tímto způsobem organizátor akce efektivně sdělí okruhu fanoušků a účastníků. Jednotlivé události se navíc může jednoduše stáhnout do kalendáře a mít neustále na očích,” dodala Andrea Vojkovská, tisková mluvčí Magistrátu města Ostravy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám