Hlavní obsah

V Opavě finišují přípravy na Memoriál dr. Lesáka

Novinky, Josef Zajíc

Dolní náměstí v Opavě se v úterý 26. srpna uskuteční sportovní den, v jeho rámci se bude konat tyčkařský mítink jako 8. ročník Memoriálu dr. Lesáka. Od 13 hodin budou soutěžit mladé tyčkařky a ženy a také se utkají nejsilnější muži v benchpressu. Děti budou soutěži v atletickém trojboji.

Foto: Josef Zajíc

Atletický cirkus bude na Dolním náměstí v Opavě dne 26.srpna 2014. Jan Kudlička - Opava 2012

Článek

V soutěži ve skoku o tyči mužů bude o mety nejvyšší bojovat od 17.00 bronzový medailista z ME 2014 v Curychu Jan Kudlička spolu s dalším opavským odchovancem  Michalem Balnerem. Soutěže se zúčastní i reprezentanti ČR do 23 let Adam Pašiak  a  Lukáš Posekaný. Pozváni jsou i skokani z Polska, USA a Slovenska.

Vedle atraktivního skoku o tyči bude pro diváky velmi atraktivní soutěž pro silné a ještě silnější muže v benchpressu. Konat se bude od 16.00. Soutěžící mají tři pokusy ke zvládnutí limitu 100 kg.

Pro děti je připravena soutěž v dětském trojboji - skok z místa, sedy-lehy (2 minuty) a molitanová překážková dráha. Disciplíny se budou bodovat z bodovacích tabulek odznaku všestrannosti olympijských vítězů.

Sportovní klání doprovodí taneční vystoupení skupiny estetických gymnastek ze Sokola Opava a SK Gymnastického klubu Špičková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám