Hlavní obsah

V Olomouci vystoupí nekorunovaný král českého reggae Michal Šeps

Novinky, Milan Papežík

Michal Šeps je největší mladou osobností českého reggae současnosti. Do povědomí veřejnosti se dostal především svým působením v Česko Slovenské SuperStar 2011, kdy skončil na 3. místě. Ve středu 24. dubna se představí také olomouckému publiku.

Foto: archiv Michal Šeps

Michal Šeps vystoupí 24.4.2019 v olomouckém Bluesbaru Garch

Článek

Michal Šeps se hudbě věnuje od svých 5 let a přímo žánru reggae od svých 9 let. Ovládá hru na 7 hudebních nástrojů a veškerou hudbu s texty si píše sám.

V roce 2016 vydal své debutové album "On přijde...", jehož kmotrem se stal zpěvák Jaromír Nohavica. Se svou kapelou vystupuje prakticky nepřetržitě v klubech a na multižánrových festivalech nejen v ČR, ale také na Slovensku, v Německu nebo Chorvatsku. V minulosti vystoupil také např. se známou americkou kapelou Big Mountain. Přímo legendární se stala jeho imitace dechových hudebních nástrojů pusou.

Během léta odehraje Michal Šeps s kapelou několik koncertů v rámci festivalové sezóny a ke konci roku se chystá na své klubové turné. Koncerty tohoto českého rastamana jsou vždy velmi energické a divákům přinesou pravou příchuť Jamajky.

Na skvělou show se můžou těšit také Olomoučané. Ve středu 24. dubna Michal Šeps vystoupí od 20:00 hodin v olomouckém Bluesbaru Garch na Mozartově ulici. Půjde o jeho akustický sólový koncert. Vstupné na tuto akci je dobrovolné.

Video Michal Šeps - Kréta: https://www.youtube.com/watch?v=0XPcndnLZCk

Reklama

Výběr článků

Načítám