Hlavní obsah

V Olomouci bude koncertovat autor hitu z Twilight ságy Bobby Long

Novinky, Milan Papežík

Bobby Long je britský zpěvák a songwriter žijící v New Yorku. V Americe je již velkou hvězdou a posledních pár let se mu také daří v Evropě, především v Německu, kde vyprodává ty největší kluby. 2. června odehraje Bobby svůj jediný český koncert v Olomouci.

Foto: Milan Papežík - M.P. Production

Bobby Long vystoupí 2. června v Olomouci

Článek

Bobbymu Longovi se v minulých letech v Olomouci dostalo od diváků velmi srdečného přijetí, proto není divu, že se do hanácké metropole rád vrací. Vystoupí zde již potřetí, a to 2. června v Kulturním a společenském centru ArtUm v Sokolské ulici. Tentokrát se tak stane při příležitosti evropského turné Renegade.

Bobby Long naživo, to je virtuózní hra na kytaru a poutavé vystoupení "staré duše" v těle mladého muže, který je hudebně velmi vyspělý. Bobby tak kráčí ve šlépějích svých idolů Leonarda Cohena a Boba Dylana a dokonce bravurně zvládá hudební styly jako blues, folk a country.

Zpěvák je specifický svým kuřáckým hlasem, při jehož poslechu běhá mráz po zádech, a mnohdy zní jako opravdová americká folková legenda. Ve svých třiceti letech vydal již 3 řadová alba. Poslední z nich Ode To Thinking vyšlo loni.

Největší věhlas po celém světě získal Bobby Long svým autorstvím písně Let Me Sign, která zazněla z úst Roberta Pattinsona v kasovním trháku Twilight sága. Hollywoodská megastar Robert Pattinson je i v soukromém životě zpěvákovým skvělým přítelem.

Jako předskokan vystoupí britský zpěvák Sam Bradley.

Reklama

Výběr článků

Načítám