Hlavní obsah

V Nymburce zazpívá Marta Kubišová

Novinky, Jitka Doubravová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fenomenální česká zpěvačka, která loni na podzim ukončila kariéru, se ještě na chvilku objeví na hudebních prknech. V rámci oslav 100 let vzniku republiky zazpívá na významném koncertu k oslavám české státnosti ve Středočeském kraji.

Foto: Jitka Doubravová

Marta Kubišová s českou vlajkou

Článek

Koncerty k tomuto významnému výročí se konají v Mladé Boleslavi, Dobříši, Obořišti a v již zmiňovaném Nymburce. Právě tady Marta Kubišová ve sportovním centru ještě jednou zazpívá. Spolu s ní i Petra Janů a Jitka Zelenková. Velký koncert k oslavám republiky se uskuteční 20. září 2018.

Nymburk pro Martu Kubišovou není cizí. S rodinou vyrůstala dlouhá léta v nedalekých Poděbradech. V roce 2012 dostala Marta od starosty Poděbrad čestné občanství. „Strávila jsem tam školní léta, takže si asi dokážete představit, co všechno jsme se v takovém věku vyváděli,“ řekla s humorem k Poděbradům Marta Kubišová.

Marta Kubišová na podzim tohoto roku ukončila kariéru. A protože se do jejího rozlučkového turné Poděbrady nevešly, už teď se na ní občané Poděbrad i Nymburka velmi těší.

Reklama

Výběr článků

Načítám