Hlavní obsah

V Moravskoslezském kraji se poprvé rozjely vlaky do stanice Recyklace

Novinky, Marcela Zuzánková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vysloužilé elektrospotřebiče mohou lidé díky akci Jízda do stanice recyklace odevzdat ve speciálně označených vlakových soupravách i v určených stanicích. Pro prvních 300 „aktérů“ jsou připraveny odměny.

Foto: Marcela Zuzánková
Článek

Speciálně označené vlakové soupravy budou na této trase sbírat vysloužilé elektrospotřebiče do středy 15. června. Zájemci mohou v těchto dnech odevzdat nepotřebné spotřebiče ve vlaku do speciálních košů i do červených stacionárních kontejnerů ve stanicích Ostrava - hlavní nádraží a Frýdek-Místek.

Jako odměnu za správný přístup k recyklaci si může prvních 300 cestujících vybrat například volnou vstupenku pro dospělého či dítě na Mezinárodní veletrh drážní techniky, výrobků a služeb Czech Raildays nebo tričko či ručník.

Pro ostatní cestující, kteří odevzdají nepotřebný spotřebič k recyklaci, jsou připravené výherní losy. Slosování proběhne 20. června, pět vylosovaných získá nový elektrospotřebič v hodnotě 1 000 korun. Informaci o výhře obdrží SMS zprávou a výhra jim bude doručena do týdne po slosování kurýrem na adresu, kterou uvedli.

Od čtvrtka 16. června vyjedou vlaky do stanice Recyklace na trase Ostrava-Svinov – Opava-východ a budou po ní pendlovat do pátku 17. června. V těchto dnech bude možné odložit nepotřebný elektrospotřebič také do kontejnerů ve stanicích Ostrava-Svinov a Opava-východ.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám