Hlavní obsah

V Moravském divadle se představí Divadelní společnost Starbag

Novinky, Tereza Maliková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Moravském divadle v Olomouci budou i v novém roce hostovat divadelní soubory z celé republiky. Jako první se již v lednu představí Divadelní společnost Starbag se svou bláznivou komedií Nežárli! Představení se uskuteční 12. ledna v 19:00 v hlavním sále divadla.

Článek

Divadelní společnost Starbag je seskupení profesionálních herců, muzikantů, režisérů a autorů. Proto se tento potenciál snaží využít ve všech směrech a svůj repertoár zaměřuje na převážně na hudební komedie.

Představení Nežárli! je jejich prvním a divácky velmi úspěšným počinem. Pochází z pera divadelních autorek Zuzany Kožinové a Radky Stupkové, které si v představení také zahrají hlavní role.

Zuzana Kožinová je herečkou a autorkou, která se kromě divadla věnuje také filmu, televizi a dabingu. Radka Stupková je především divadelní herečkou a autorkou, ale také moderuje a věnuje se dabingu, filmu a seriálům. Ve hře mají svou roli i známé tváře jako například David Suchařípa, Michaela Dolinová nebo Mojmír Maděrič.

Nežárli! je bláznivá komedie plná vtipných lidských příběhů. Děj nás zavede mezi obyvatele jednoho domu, který obývají žárlivé ženy, podpantofláč Vincenz a proutník Giuseppe, a vládnou zde svérázné sousedské vztahy. Ty se vyhrotí ve chvíli, kdy se do domu přistěhuje atraktivní lékařka Monika se svým dospívajícím synem. Zdánlivě jasný příběh může mít však nečekané rozuzlení. Celé představení je provázeno živou i reprodukovanou hudbou, zpěvy a tancem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám