Hlavní obsah

V Krupce se konal tradiční reprezentační ples

Novinky, Rostislav Kadlec

Poslední únorová sobota letošního roku byla v Krupce ve znamení městského reprezentačního plesu, který patří mezi tradiční místní akce. Město Krupka společně s průmyslovou zónou uspořádalo ples, na kterém se sešli všichni, kteří mají rádi společenská setkání, hudbu, tanec a dobrou náladu.

Foto: Archiv MěÚ Krupka

Reprezentační ples Krupky 2017

Článek

„Přeji všem účastníkům dnešního večera hezkou zábavu a mnoho příjemných chvil strávených na plese našeho města a zároveň děkuji všem organizátorům a sponzorům, bez jejichž laskavé pomoci by organizace plesu byla možná jen s velkými obtížemi,“ řekl během slavnostního zahájení starosta Krupky Zdeněk Matouš.

Na všechny přítomné čekal bohatý program. Společenským večerem provázela hudební skupina Alibi, která zahrála skladby a melodie pro všechny generace. Kouzelník J. Vadiš pak se svými asistentkami předvedl vystoupení, během kterého se nejednomu divákovi zatajil dech. Kdo by také nebyl naplněn úžasem, když jedna z asistentek kouzelníka zmizela neznámo kam.

Následně již všichni netrpělivě očekávali vystoupení hlavního hosta večera, kterým byl zpěvák Martin Maxa, aby zpestřil večer svými nejznámějšími hity. Samozřejmě, že neodmyslitelnou součástí programu bylo losování bohaté tomboly s hodnotnými cenami.

Organizátoři reprezentačního plesu již nyní slibují uspořádání jeho dalšího ročníku a děkují všem sponzorům a podporovatelům, kterými byly firmy z krupské průmyslové zóny a okolí. Všichni příznivci společenských plesů a dobré nálady se tedy mohou těšit na další ročník.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám