Hlavní obsah

V Karviné uzavřeli frekventovanou ulici, ve třech etapách tam opraví kanalizaci

Novinky, Milan Haluška

Karvinští řidiči by se měli obrnit další trpělivosti. Po náročných opravách hlavních tahů městem začala na frekventované Havířské ulici v Novém Městě oprava kanalizace. Uzavírky tam proběhnou po etapách až do konce října letošního roku.

Foto: Milan Haluška
Článek

Během první etapy oprav je uzavřen úsek od křižovatky s ulicí Lipovou po křižovatku s třídou Osvobození. Znamená to dopravu vedenou částečně jen v jednom ze tří pruhů, dva jsou uzavřeny. Povolen je vjezd pouze autobusové dopravě a záchranářům na světelnou signalizaci. Tato etapa skončí 10. srpna.

Další uzavírky do půlky září a pak ve třetí etapě do konce října omezí dopravu po křižovatku s ulicí Zakladatelskou a posléze i křižovatkou s ulicí Rudé armády.

Objízdné trasy jsou řádně značeny a vedou ulicemi Nádražní, Ostravskou, tř. 17. listopadu a ulicí Rudé armády. Posunuty jsou vždy zastávky MHD v příslušném úseku oprav, po celou dobu nebude funkční světelné řízení křižovatky Havířská – třída Osvobození.

Opravuje se i centrum města

V centru jsou podobná omezení kvůli opravě plynovodu. Omezení se týká úseku podél ulice Karola Sliwky v centru Fryštátu a dotkne se postupně i některých přilehlých ulic, kam je omezený vjezd a zakázaný průjezd. Řidiči by měli dbát dopravního znamení a jezdit opatrně.

Reklama

Výběr článků

Načítám