Hlavní obsah

V Kadani vyhlásili nejpopulárnější sportovce města

Novinky, Václav Vlasák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká reprezentantka v ledním hokeji Aneta Lédlová a Petr Šulc, úspěšný závodník v terénním triatlonu, si převzali prestižní ocenění. Byli vyhlášeni nejpopulárnějšími kadaňskými sportovci.

Foto: Václav Vlasák

Nejpopulárnějšími sportovci Kadaně za rok 2012 se stali Aneta Lédlová a Petr Šulc. Náležitě je vyzpovídal Jan Losenický.

Článek

V sobotu 16. února byly v kulturním domě Střelnice v Kadani vyhlášeny výsledky ankety a nejpopulárnějšího sportovce uplynulého roku. Galavečer provázela osvědčená dvojice Jan Losenický a Petr „Píďan“ Stehlík.

Nejpopulárnějšími sportovci loňského roku se stali v kategorii mládeže hokejistka Aneta Lédlová, které hraje za reprezentaci ČR. V kategorii dospělých dominoval Petr Šulc, který ocenění získal především za úspěchy v terénním triatlonu. Poháry jim předal starosta města Jiří Kulhánek.

V kategorii mládeže skončil na druhém místě Jaroslav Vojíř (cyklistika) a třetí byl Michael Fejsák (kickbox). V kategorii dospělých obsadila druhé místo Dagmar Březinová (rychlostní kanoistika) a třetí byl Vojtěch Marvan (cyklistika). V mládežnické kategorii byli dále oceněni: 4. Marcel Červenka (cyklistika), 5. David Kocelský (basketbal) a 6. Kryštof Šimána (rychlostní kanoistika).

Za celoživotní přínos kadaňskému sportu byl do síně slávy byl uveden Emil Závodný, který stál u zrodu pozemního hokeje v Kadani. Jak se nám přiznal, byl tím opravdu překvapen, a do poslední chvíle nevěděl, že do síně slávy zamíří právě on.

Již trochu lehčím duchu byla připomenuta další dvě jména kadaňských sportovců - Roberta Černého, hokejového brankáře „minulého století“, a Ondřeje Mikeše, stále aktivního fotbalistu a oporu FK Tatran Kadaň, který hraje krajský přebor. Společně pak vstoupili do „skříně slávy“.

Program galavečera zpestřila vystoupení Tanečního studia Reflex, Tanečního studia M a breakdance v provedení Exclusive Flava Crew. K tanci hrála skupina Party Band vedené Milanem Dunkou. Vystoupili i hlavní hosté večera Jan Budař s Romanem Jedličkou a zpěvačka Michaela Hadrbolcová. Účastníci se mohli na vlastní oči také podívat jak vypadá bronzová medaile z OH v Londýně, kterou přivezli ukázat Lukáš Trefil a Josef Dostál.

Neočekávaným hostem byl Superman a překvapením bylo i „tenisové“ „půlnoční“ utkání dvojice Píďan-Luděk. Zajímavostí byla sportovní second-hand tombola, ve které se ocitly věci zapomenuté návštěvníky v kadaňské sportovní hale. Za pět korun se dalo přijít k nejrůznějším částem oblečení, ale také třeba i k pěknému poháru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám