Hlavní obsah

V Hulíně na Kroměřížsku zahynul pod koly vlaku mladý muž

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Střet s osobním vlakem se stal v úterý 12. února osudným pro muže, který po osmé hodině ranní v Hulíně na Kroměřížsku vstoupil do kolejiště v době, kdy od Přerova přijížděla vlaková souprava. Strojvedoucí nestačil včas zastavit a muže srazil.

Foto: HZS Zlínského kraje

Místo tragické události.

Článek

„Kroměřížští kriminalisté při vyšetřování tragické události zjistili, že šestadvacetiletý muž z Holešovska vešel před přijíždějící vlak pravděpodobně úmyslně. Přesné okolnosti této události kriminalisté nadále prověřují. Rodině poskytla pomoc policejní psycholožka,“ sdělila dnes mluvčí kroměřížské policie Simona Kyšnerová.

„V úterý pět minut po osmé hodině ranní vyjeli profesionální hasiči ze stanice Kroměříž k dopravní nehodě, která se stala na železnici v Hulíně na Kroměřížsku. Na místo přijeli i záchranáři s lékařem, který však již jen mohl konstatovat úmrtí, neboť muž utrpěl při nehodě velmi vážná zranění,“ informovala tisková mluvčí HZS Zlínského kraje Lucie Javoříková.

Po příjezdu zástupců Správy železniční dopravní cesty z Přerova a Brna a zadokumentování místa nehody byl přistaven k místu neštěstí náhradní vlak pro šedesát cestujících.

„Kroměřížští hasiči poté pomohli cestujícím s využitím žebříku k jejich bezpečnému přestupu do náhradního spoje,“ dodala mluvčí.

Železniční doprava ve směru na Přerov byla zastavena. Na druhé koleji směrem na Otrokovice byl provoz zachován se sníženou rychlostí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám