Hlavní obsah

V Holešově soutěžily adeptky o titul Dívka roku 2014, zvítězila Tereza Valouchová

• Aktualizováno
Novinky, Robert Rohál

Třináct adeptek o titul Dívka roku 2014 se v neděli 23. února ve Středisku volného času TYMY v Holešově zúčastnilo základního kola celostátní soutěže, která je určena slečnám ve věku od 13 do 15 let. Vítězkou se stala Tereza Valouchová.

Foto: Robert Rohál

Oceněné dívky, třetí zleva je vítězka Tereza Valouchová.

Článek

Jako druhá skončila Natálie Pospíšilíková, která současně získala titul Dívka sympatie, zatímco na třetím místě se umístila Michaela Münsterová. Poslední oceněnou je Nicole McEvoy, která obdržela titul Dívka talent.  

První tři oceněné dívky postupují do malého finále Moravy, odkud postoupí prvních šest do celostátního kola.

Všech třináct finalistek prošlo v Holešově několika disciplínami (rozhovor na mikrofon, ukázka aerobiku, volné vystoupení, módní přehlídka). Jejich vystoupení sledovalo nejen nadšené publikum, ale bedlivě i devítičlenná porota, v níž zasedli například ředitelka SVČ TYMY Holešov Jarmila Vaclachová, modelka Karolína Bubelová, hudebník a pedagog František Kantor, tanečník Martin Kučera, majitelka modelingové agentury Renáta Mejzrová nebo tanečnice a choreografka Veronika Kurzerová.

Moderátorkou soutěžního klání v Holešově byla Hana Srncová, která bavila diváky a často byla i oporou pro mladičké účastnice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám