Hlavní obsah

V Hlučíně se pokusí překonat rekord v nonstop hře florbalu

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve sportovní hale v Hlučíně se ve dnech 24. a 25. června pokusí hráči překonat rekord v nonstop hře florbalu. Mladí muži z Hlučína a okolí chtějí hrát 36 hodin bez přestávky.

Foto: Matěj Ostárek

Plakát akce

Článek

Akce začne úvodním pískotem píšťalky rozhodčího v pátek 24. června v 7 hodin ráno. Konec "nekonečné" hry je plánován na 19. hodinu následujícího dne.

"Kdykoliv od pátečního rána, přes celou noc až do sobotního podvečera, mohou lidé přijít povzbuzovat či se jen tak podívat na krásu florbalu," uvádí Matěj Ostárek, jeden z organizátorů akce.

Dobrovolné vstupné z této akce poputuje na konto Integračního klubu Brána. Tento klub sdružuje sportovce, kteří jsou tělesně postiženi a věnují se hře boccia. Boccia je rekreační i paralympijský sport podobný hře pétanque.

V bufetu haly bude pro diváky přichystáno občerstvení a pivo. Na ženy zde budou čekat odbornice z firmy Oriflame, které jim rády poradí v oblasti kosmetiky. Partnery akce jsou například Skupina ČEZ či Mattoni.

Reklama

Výběr článků

Načítám