Hlavní obsah

V Havířově se lidem otvírají dvě velká venkovní sportoviště

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Město Havířov zpřístupňuje od 9. dubna občanům venkovní sportoviště. Otevře se multigenerační sportovní areál na Lázeňské ulici a také veřejné sportoviště Marie Pujmanové.

Foto: Josef Zajíc

Multigenerační sportovně - relaxační areál na Lázeňské ulici v Havířově.

Článek

V multigeneračním sportovním areálu na Lázeňské ulici bude zpřístupněna skate rampa a in-line dráha. Lezecká stěna, workoutové hřiště a bufet zůstane prozatím z hygienických a bezpečnostních důvodů mimo provoz.

„Zatím tyto části sportovního areálu neotvíráme. U lezecké stěny a workoutového hřiště dochází k přímému kontaktu rukou s madly sportovního vybavené. Jsem rád, že otevíráme tato dvě venkovní sportoviště, kde se budou moci občané v této stresující době alespoň trochu odreagovat. Zároveň prosíme, aby se všichni, kteří se na sportoviště vydají, chovali zodpovědně vůdči sobě i svým spoluobčanům,” uvedl havířovský radní pro sport Daniel Vachtarčík.

Obě sportoviště budou otevřena v pracovní dny od pondělí do pátku od 11.00 do 19.00 hodin, o víkendech a svátcích od 9.00 do 19.00 hodin.

„V areálech bude po celou dobu otevírací doby přítomen správce. U vstupu na sportoviště pak naleznou občané vyvěšená pravidla, jak se mají na sportovišti v souvislosti s nařízením vlády chovat. Obě sportoviště budou také vybavena prostředkem na dezinfekci rukou,” doplnila Michaela Adamcová, tisková mluvčí Magistrátu města Havířova.

Dále připomněla, že u budovy Magistrátu města Havířova bude 9. dubna od 12.30 hodin nainstalován první rouškomat ve městě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám