Hlavní obsah

V Europarku se už zase bruslí a soutěží

Novinky, Lenka Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ledová plocha uvnitř obchodního centra Europark v Praze-Štěrboholech byla v sobotu 19. ledna slavnostně otevřena. V teple, suchu a pod střechou si nejen děti, ale i dospělí mohou na bruslích užít spoustu legrace, zábavy, ale také soutěží.

Foto: Archiv Europarku

Přestřižení slavnostní pásky

Článek

Pro letošní rok se stala hlavními maskoty dvě roztomilá prasátka Peppa a Tomík, která dokáží udat to správné tempo skvělé náladě. Přestřižení slavnostní pásky proběhlo za vydatné podpory jedné z nejlepších našich „zprávařek“ Kristiny Kloubkové, ale také Romany Jákl Vítové, která brzy řadu z nás prý možná překvapí novým profesním zaměřením (víc prozatím nechtěla prozradit). Dalších nůžek se chopila moderátorka Top Staru Andrea Košťálová, a ty poslední zbyly na jediného muže, kterým byl režisér a producent Petr Jákl.

Druhý vstup byl přímo našlápnutý soutěžemi, ale ještě než se začalo bojovat o ceny, byl představený nový charitativní projekt neziskové organizace Integrace 3P, který byl pracovně nazván Ledová pomoc.

Projekt se zabývá primárně statusem dlužníka, pod jehož vlivem se mění vzorce jeho chování. Intenzivně se věnuje prevenci, kterou je v tomto případě posilování finanční gramotnosti. Je to jeden z mála způsobů, jak neroztočit kola legálního obchodování s „lidským“ artiklem, na kterém dlužník rozhodně nikdy nevydělá…

Akce se zúčastnili také hráči HC Verva Litvínov, Lukáš Doudera a Jan Ščotka, kteří zastupovali spoluhráče Karla Kubáta, který hostuje v klubu KHL, Admiral Vladivostok. Podepsané puky, na kterých nechyběly vtipné kresbičky, věnovalo také několik známých osobností, například Michaela Dolinová, Anička Slováčková, Nelly Řehořová, Láďa Ondřej a Pepa Wágner. Ty nejvíce ceněné však byly od Františka Kaberleho a Dominika Haška, který Integraci 3P věnoval ještě mnoho dalších cen, které se rozdávaly na ledové ploše, největšímu zájmu se však těšily podepsané fotografie a kartičky, ale také nápoje Smarty a pexesa.

Mimořádným dárkem byla ojedinělá pohyblivá figurka, která měla podobu právě samotného Dominika Haška a zajímavostí je, že jsou v republice pouhé tři exempláře. O tuto raritu se bude v blízkých dnech také soutěžit.

Nejlepší tečku za skvělým odpolednem udělala zpěvačka a herečka Olga Lounová, která do Štěrbohol přijela rovnou z letiště, kam dorazila z Nizozemska. Dala své nejlepší hity a nejen děti, dospělí, ale i prasátka Peppa s Tomíkem se na ledě i mimo něj roztančili.

Pro pravidelné bruslaře je opět připraven věrnostní program s lákavými cenami. Stačí se zaregistrovat při první návštěvě ledové plochy a sbírat body do věrnostní karty. Losovat se bude 2. března v 16 hodin. Zajímavý program na zájemce čeká také 2. února a 2. března, vždy od 14 do 16 hodin.

Otevírací doba a půjčovna bruslí: denně od 9.00 do 21.00 hodin. Přestávky od 12.00 - 13.00 hodin, od 16.00 - 17.00 hodin. Vstup na led pouze s rukavicemi. Zapůjčení bruslí: 20 Kč/hod proti vratné záloze 1000 Kč za jeden pár. Školička bruslení zdarma každou středu 13.00 - 15.00 hodin.

Zábavné soutěže se budou odehrávat i mimo led, třeba výroba masek Peppy a Tomíka. Pozor, nebude chybět ani bezplatný fotokoutek s oběma maskoty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám