Hlavní obsah

V Domě kultury v Kroměříži vystoupí David Stypka, Jakub Smolík i kapela Kryštof

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Zajímavé koncerty nabídne v příštích týdnech Dům kultury v Kroměříži. Vedle známé brněnské kapely Poutníci, jejíž koncert proběhne 23. ledna, se mohou hudbymilovní fanoušci těšit na vystoupení Davida Stypky, Jakuba Smolíka a skupiny Kryštof, jejímž frontmanem je Richard Krajčo.

Foto: archiv DK v Kroměříži

Populární skupina Kryštof zahraje v Kroměříži.

Článek

V Kroměříži vystoupí David Stypka, držitel Ceny Anděl za rok 2017 v kategorii Interpret roku a jeden z nejúspěšnějších písničkářů nastupující mladé generace.

Společně s ním se na podiu v Divadelním sále Domu kultury v úterý 18. února v 19 hodin představí i jeho doprovodná kapela Bandjeez, v této sestavě: Matěj Drabina – bicí, Maro Zeman – baskytara, Pavel Sotoniak – klávesy. Společně mají na svém kontě také nominaci na Album roku na Cenách Anděl 2017 a Skladbu roku - duet s Ewou Farnou Dobré ráno, milá, který se velmi rychle stal jedním z největších hitů Davida Stypky.

Na koncertě v Kroměříži se můžete těšit na písně ze dvou dosud vydaných desek: debutového, jazzově laděného Čaruj a neboj, které vyšlo v roce 2017. Zazní i písně, které kapela připravuje pro nové CD, plánované na jaro 2020.

V rámci svého narozeninového turné navštíví Kroměříž "věčný romantik" a čerstvý šedesátník, zpěvák Jakub Smolík. Koncertní vzpomínkové ohlédnutí k životnímu jubileu oslavence navazuje na podzimní narozeninové turné a uskuteční se ve čtvrtek 16. dubna od 19 hodin v Divadelním sále Domu kultury v Kroměříži.

Jakub Smolík společně s kapelou se nejen poohlédne za uplynulými léty, ale připomene i nejednu zajímavou historku. V programu zazní největší hity jeho kariéry a jako host obohatí svými písničkami koncert i rocker Petr Kolář, který složil pro zpěváka i současný hit Medový čaj.

Ostravská kapela Kryštof se vrací po letech do menších sálů a její šňůra JenomPísničky Tour 2020 nemine ani Divadelní sál Domu kultury v Kroměříži.

Sedmička muzikantů v čele s charismatickým zpěvákem a hercem Richardem Krajčem se zde představí 19. března v 19 hodin. Na několik let dopředu je to poslední koncertování v takových prostorách. Po velkolepých stadionech, obřích scénách, ohňostrojích, konfetách a monstrózních LED obrazovkách chce Kryštof úplně zpět. Na holé pódium, tam, kde k písničkám potřebujete “jen” španělku a sami sebe. Koncert bude trvat téměř tři hodiny, dostane se samozřejmě na největší hity minulých pětadvaceti let i zbrusu nové písně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám