Hlavní obsah

V Divadle Radost zahájeny radostné letní večery

Novinky, Jaroslav Štěpaník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každoročně se na letní scéně Radosti v Brně odehrává několik představení pod večerním nebem. Pojítkem oblíbené prázdninové akce jsou veselí a radost.

Foto: Divadlo Radost
Článek

Letošní novinkou je možnost vzít s sebou na večerní představení děti nad pět let věku. První dva večery jsou totiž uváděny Praštěné pohádky, které slovy tvůrců inscenace chtějí pobavit jak děti, tak dospělé. Představení této hry se konají v úterý 31. července a ve čtvrtek 2. srpna, vždy v 19:30.

Po letech se Radost vrací k oblíbeným představením: Před paravánem se…Tentokrát to bude se Zbigniewem Czendlikem, a to ve středu 1. srpna od 20:00 hodin.

Malým letním přídavkem na rozjezd nové divadelní sezóny 2018/2019 bude uvedení dalšího zajímavého hosta. Stane se jím Aleš Cibulka. V pátek 7. září od 19.30: Před paravánem s…  Alešem Cibulkou. Letní scéna lákavou nabídkou nabudí jistě diváky dobrou pohodou i veselím, jichž bude jistě dost v již přicházející další divadelní sezóně v brněnské Radosti.

Rezervace vstupenek v pokladně divadla Radost, Cejl 29, tel.: 730 870 374 (probíhá výměna ústředny, proto mobilní číslo), nebo online na: www.divadlo-radost.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám