Hlavní obsah

V Chebu se uskutečnila tradiční Velká cena města v judu

Novinky, Martin Mikliš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 14. dubna se v tělocvičně 5. ZŠ uskutečnila již tradiční Velká cena Chebu v judu.

Foto: Martin Mikliš
Článek

Letošní ročník zahájil předseda oddílu Josef Mošna spolu s místostarostkou města Chebu Evou Hornou. V kvalitní konkurenci 198 závodníků z 20 oddílů kraje Karlovarského, Plzeňského, Ústeckého, Jihočeského a Prahy se mladí chebští judisté a judistky neztratili a podávali velice kvalitní výkony.

Zejména v kategorii mláďat to byl u některých první veliký turnaj. V této kategorii obsadil Viktor Znamenáček 1. místo, 2. místa Kája Le Duc TRI s Matyášem Pisárikem a bronzovou medaili vybojovala Miroslava Křížová.

Ve věkové kategorii mladších žáků se chebským borcům podařilo v celkovém hodnocení vyhrát zlatý Pohár. Zasloužili se o to svými výkony zejména Michal Forgó, Petr Horváth (1. místo), Tomáš Hošek a Jan Volek (2. místo), 3. místa obsadili Standa Trefil, Valerie Melicharová, Valerie Takáčová a Karolína Sittauerová.

V kategorii starších žáků a dorostenců vybojovali domácí judisté celkem 9 medailí a dosáhli tak na Pohár za 2. místo v celkovém hodnocení. Petr Znamenáček vybojoval zlatou medaili, Jakub Růžička byl stříbrný a o bronzy se postarali Jirka Meindlschmied, Daniel Pišoja, Matyáš Schulz a Jakub Gladavský.

V dorostu vyhrál svou váhovou kategorii David Le Duc a 3. místa obsadili Martin Vondráček a Šimon Vomela.

Turnaj se konal za finanční podpory města Chebu. Organizátoři děkují za podporu také společnosti Františkovy Lázně Aquaforum a. s., Masnému krámu Krkovička s. r. o, DDM Sova a 5. ZŠ.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám