Hlavní obsah

V Chabařovicích pálili čarodějnice

Novinky, Josef Tovara

V pátek 29. dubna bylo v Chabařovicích na programu letošní pálení čarodějnic. V 16 hodin dorazil průvod masek v čele s čarodějnicí určenou k upálení na chabařovické koupaliště, kde již v místním altánu startovala diskotéka pro děti.

Foto: Petr Čermák

DJ a technické zajištění akce - Josef Tovara

Článek

Průvod čarodějných masek se začal formovat v 15.45 před místní základní školou a za doprovodu některých učitelů se vydal na místní koupaliště vzdálené zhruba 600 metrů od školy.

Tak jako loni i letos celou akci pořádalo město Chabařovice, moderování se ujala Jana Velková a Josef Tovara, který letos i zajišťoval celou akci technicky a byl i DJ.

Diskotéka byla protkána soutěžemi a byla i spojena s voubou Miss čarodějnice. V okolí altánu, kde měla diskotéka své místo, se konaly různé hry a soutěže pro děti o ceny ve formě sladkostí a drobných věcných cen.

K zapálení hranice s upalovanou čarodějnicí došlo v 18.00 - na bezpečnost dohlížel místní sbor dobrovolných hasičů Chabařovice. Děti dostaly zdarma uzeninu k opékání. Mezitím v altánu pokračovala diskotéka.

I přes počáteční nepřízeň počasí se letošní akce vydařila a zábava pokračovala až do 20.00. Zároveň s letošním pálením čarodějnic došlo k otevření areálu koupaliště a místního autokempu včetně restaurace na koupališti - letos díky novému majiteli nabízí i pizzerii.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám