Hlavní obsah

V Brně začaly mezinárodní veletrhy Styl a Kabo

Novinky, Jiří Smutný

V sobotu 19. srpna byly na brněnském výstavišti zahájeny veletrhy módy Styl a obuvi a koženého zboží Kabo. Přehlídky nejsou určeny široké veřejnosti, ale pouze odborníkům. Potrvají do pondělí 21. srpna. Organizátoři očekávají návštěvu 5000 odborníků, zejména obchodníků a nákupčích.

Foto: Jiří Smutný

Z módní přehlídky dámské módy

Článek

Veletrh Styl je obchodním vrcholem módního průmyslu pro Českou republiku, Slovensko a země východní Evropy a je nejvýznamnější akcí tohoto druhu ve střední Evropě.

V pavilonu P letos nabízí 158 vystavovatelů ze 13 zemí 447 kolekcí dámské, pánské a dětské konfekce, prádla, volnočasové módy, doplňků a bižuterie.

Součástí veletrhu jsou kontraktační módní přehlídky kolekcí na jaro a léto 2018. Konfekci nabízí Styl show vždy v 10.30 a 13.30 hodin za účasti firem B. Young, Betty M, E Daniely, Moděva, Suri Frey, Rinascimento, Tramontana a Wajpuna.

Spodní prádlo, noční oblečení a punčochové zboží předvádí Lingerie show v 11.30 hodin. Představí se Conte elegant, Jockey, Lisca, Pleas, Sassa, Wadima a Werso. Plavky, plážové oblečení a doplňky nabídne v rámci Beach show v 11.45 hodin firma Bugatti, Jockey, Lisca a Schiesser.

Veletrh Kabo nabízí novinky v oboru obuv a kožené zboží. Nachází se v pavilonu V. Celkem se na něm prezentuje 95 vystavovatelů z 11 zemí, kteří nabízejí 333 značek.

Veletrhy jsou otevřeny v sobotu a v neděli od 9.00 do 18.00 hodin, v pondělí od 9.00 do 16.00 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám