Hlavní obsah

V Brně se Valentýn bude slavit na věži i v podzemí

Novinky, Jiří Smutný

Valentýn na věži Staré radnice - Láska v hlavou v oblacích. Takový je název speciální akce pro zamilované páry, připravené na úterý 14. února Turistickým informačním centrem města Brna.

Foto: Jiří Smutný

Věž Staré radnice v Brně

Článek

Věž Staré radnice bude mimořádně otevřena od 17.00 do 22.00 hodin. Kdo zdolá 173 schodů, představujících 62 výškových metrů, dočká se kromě zajímavého pohledu na centrum Brna i romantické atmosféry s hudbou a svíčkami.

V ceně vstupenky za 120 korun je sklenka sektu pro každého ze zamilovaného páru a pro prvních 150 párů navíc i růže. „Kromě toho si v tento den páry na Staré radnici mohou koupit čokolády nebo víno z kolekce suvenýrů v designu Brno - láska na celý život,“ doplnila ředitelka TICmB Jana Janulíková.

Komu se nebude chtít šlapat do schodů, může naopak sestoupit do brněnského podzemí. Nádech romantiky dostanou dvě speciální prohlídky Labyrintu pod Zelným trhem, začínající v 17.30 a v 18.30 hodin.

Vstup je na Zelném trhu č. 21, kde lze pořídit i vstupenky po 160 korunách na osobu. Pro dámy budou opět nachystány růže a připravená bude i degustace valentýnského vína.

Reklama

Výběr článků

Načítám