Hlavní obsah

Ústecká zoo přichystala pro děti den plný zábavy, na programu i velbloudí křtiny

Novinky, Hana Štrymplová

Zoologická zahrada v Ústí nad Labem bude v neděli 3. června patřit dětem. Celý areál bude plný zábavy, her a návštěvníci se rovněž dočkají křtu. Svá jména dostanou dvě velbloudí mimina.

Foto: archiv zoo

mládě velblouda dvouhrbého

Článek

Pestrý den odstartuje v 10.00 hodin. V areálu budou připraveny soutěže (10 stanovišť s ústeckými skauty), atrakce, malování na obličej, houpačky, kolotoč, lezecká láhev a mnoho dalších. U správní budovy bude hrát k poslechu country skupina Trhanec.

V 12.45 hodin dojde poblíž horního vstupu do zoo ke slavnostnímu otevření nového výběhu pro gepardího samce včetně doprovodného programu (dětský sbor Koťata, mažoretky).

V 11.00 hodin začne u restaurace Koliba celodenní zábavný program - animační show Dance Mission ve stylu Egypta a Afriky, koncert skupiny Maxim Turbulenc, vystoupení Míši Růžičkové Zpíváme a tančíme s Míšou, losování o velké plyšáky a další soutěže a vstupy.

V 16.30 hodin proběhnou slavnostní křtiny dvou letošních mláďat velbloudů dvouhrbých, samečků, kteří se narodili v polovině března. Kmotrem se stane ústecký boxer Lukáš Konečný.

Ke svému svátku budou mít v tento den všechny děti (v doprovodu dospělé osoby) vstup do zoo zdarma, bezplatné budou všechny atrakce kromě jízdy zoovláčkem.

Reklama

Výběr článků

Načítám