Hlavní obsah

Uničovská kapela The Four Elements natočila nový klip k písni Sám sebou

Novinky, Milan Papežík

Punkrocková kapela The Four Elements z Uničova se v poslední době těší velkému diváckému úspěchu. Hraje na festivalech a různých klubových akcích a v únoru natočila videoklip k nové písni.

Foto: The Four Elements

The Four Elements

Článek

The Four Elements existují prakticky od roku 2010. Původně se však kapela jmenovala Kecky pecky. K přejmenování došlo o pár let později. Od svého vzniku však kapela hrála již na spoustě významných akcí - např. v roce 2014 na festivalu v Litovli s kapelou Vypsaná Fixa, skvěle se zapsala také na soutěži Rocková stage v Citově, kde získala 3. místo.

V únoru kapela natočila svůj nový klip pod vedením kameramanů Michala Plose a Vojtěcha Malíka. „Píseň se jmenuje Sám sebou a tento klip považujeme za náš největší úspěch. Vojta s Michalem odvedli naprosto skvělou práci,” prohlásil lídr a zpěvák kapely Lukáš Huszár.

V květnu tohoto roku The Four Elements vydávají své debutové album pod názvem Jiní nikdy nebudeme. Název alba kopíruje také celkové myšlení kapely, která hraje pouze své autorské skladby a jsou rezolutně proti přejímání skladeb od jiných interpretů.

„Nechceme nikoho kopírovat, chceme jen a jen tvořit. Ten pocit, že lidé poslouchají naši vlastní tvorbu a ještě si s námi zpívají, je prostě neuvěřitelný a hlavně k nezaplacení. Často se také lidé ptají, proč jsme Four (čtyři) a hrajeme ve skutečnosti jen tři. Odpověď je velice jednoduchá - jsme tři elementy a ten čtvrtý element je právě hudba,” dodal Huszár.

Reklama

Výběr článků

Načítám