Hlavní obsah

Turnaj v malé kopané o putovní pohár starosty obce Sebranice s akčním doprovodným programem

Novinky, Monika Zaoralová

V sobotu 19. července proběhne v Sebranicích u Boskovic Turnaj v malé kopané o putovní pohár starosty obce Sebranice. Mimo sportovní podívané bude pro návštěvníky připraven bohatý doprovodný program. Od 20 hodin následuje taneční zábava se skupinou Respekt .

Foto: FC Sebranice 2002

Příprava na zápas

Článek

V sobotu 19. července vás hráči malé kopané ze Sebranic zvou na turnaj v malé kopané. Turnaje se zúčastní 8 týmů z Boskovic, Kunštátu, Drnovic, Mladkova, Lhoty u Lysic, Louky, Brna a Sebranic. 

O poháry, ceny a diplomy a putovní pohár budou dlouze bojovat od 8:30 do 16:30. Během volna mezi zápasy je pro všechny týmy nachystaná doprovodná spotrovní soutěž, kterou vyhodnotíme zvlášť, za speciální odměnu.  

Každý z návštěvníků si po celou dobu může v areálu výletiště zdarma vyzkoušet jízdu na nejmodernějším dopravním prostředku Segwayi, skotačení na skákacích botách a chůzi na dřevěných chudách. Za drobný poplatek je možnost získání odměny za střelbu ze vzduchovky na terč - odměna je jistá i pro neúspěšné střelce. V rámci doprovodného programu bude možnost zakoupení si ochutnávky čtyř méně známých druhů piva. V 15 hodin vystoupí se svoji ukázkou Kynologický klub Zbraslavec.

Po celý den i noc bude připraveno bohaté občerstvení z grilovaných makrel, steaků a klobás, nealko nápojů, pátého druhu piva a vychlazeného alkoholu. 

Ve 20 hodin program pokračuje taneční zábavou v areálu výletiště se skupinou Respekt z Trpína. Vstupné na denní program je dobrovolné a na taneční zábavu je 50 Kč.

Reklama

Výběr článků

Načítám