Hlavní obsah

Trutnovský Pivofest láká na Škwor a rekordní počet pivovarů

Novinky, Eva Řemínková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pivní slavnosti v centru Trutnova se letos uskuteční už po třinácté. Na Krakonošově náměstí se bude v sobotu 11. června degustovat tekutý chléb z píp patnácti českých a moravských pivovarů.

Foto: Miloš Šálek

Pivofestem vždy žije celé Krakonošovo náměstí

Článek

Letošní 13. ročník láká na nadupaný hudební program v čele s hardrockovou partičkou Škwor. Na Krakonošovo náměstí v samotném srdci města dorazí i Láďa Křížek, který představí své největší hity z dob působení v kapelách Vitacit, Citron a Kreyson v akustické verzi.

Do Trutnova zavítají také Doctor Victor, které si jako předkapelu pro svůj pražský koncert vybrala samotná legenda AC/DC. Zahrají také keltskou hudbou ovlivněný Benjaming´s Clan, Pegas, Tři sestry banditos, Cool & Juicy a závěr bude v pozdních nočních hodinách patřit skvělému revivalu kapely Wanastowi Vjecy z Bíliny.

Pípy roztočí na Krakonošově náměstí v dosavadní historii Pivofestu nejvyšší počet pivovarů – celkem patnáct. Degustovat se bude tekutý chléb z pivovarů zvučných jmen i z minipivovarů.

Přesný časový harmonogram a všechny novinky organizátoři zveřejňují na webových stránkách a na facebookovém profilu Pivofestu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám