Hlavní obsah

Trutnovský Národní dům bude hostit významný šipkový podnik

Novinky, Ondřej Vylíčil

V sobotu 10. března se v Trutnově uskuteční významný podnik Unie šipkových organizací. V tamním Národním domě se odehraje druhý z pěti letošních Masterů, které jsou pro krajské i republikové žebříčky bodově zvýhodněny.

Foto: Ondřej Vylíčil

Sál trutnovského Národního domu při stejném podniku pořádaném v loňském roce.

Článek

Program akce je tradičně nabitý soutěžemi různých druhů. Vše odstartují dámy, které v 9 hodin vstoupí do předposledního hracího dne ligové soutěže družstev Královéhradecka.

Hodinu po nich přijdou na řadu také pánové, kterým vypukne turnaj TOP, do kterého nastoupí šestnáctka nejúspěšnějších hráčů východních Čech současnosti. Dále bude hned po skončení ženské ligy spuštěn také TOP turnaj žen, a to za účasti osmičky aktuálně nejlepších hráček kraje.

Nabité dopoledne nebude patřit pouze dospělým. V 9:30 hodin dostanou prostor děti potažmo mládež, kterou čekají minimálně dva individuální turnaje.

A to není zdaleka vše. Po poledni přijde čas na individuální turnaje tzv. Nominační Mastery. K nim nastoupí dospělí, kteří ve dvou kategoriích (ženy, muži) odehrají nejprve turnaje jednotlivců a později i dvojic. Všechny soutěže, vyjma turnajů TOP, jsou otevřené a to znamená, že zapojit se mohou i neregistrovaní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám