Hlavní obsah

Třináct medailí pro gymnastický oddíl, tentokrát ale z atletiky

Novinky, Ludmila Oravcová

Trutnovské gymnastky a gymnasté na jeden den vyměnili gymnastiku za atletiku a zkusili vybojovat medaile i v atletické čtyřboji. A zadařilo se.

Foto: Ludmila Oravcová
Článek

Regionální centrum Asociace Sport pro všechny Trutnov ve spolupráci s královéhradeckou krajskou Asociací Sportu pro všechny uspořádalo v sobotu 5. května regionální kolo atletického čtyřboje pro rok 2018.

I gymnastický oddíl Spartak Trutnov měl v soutěži své zastoupení, do závodu do Úpice vyslal celkem 38 svých členů od nejmladší čtyřleté po nejstarší sedmnáctiletou závodnici.

Závodilo se ve skoku dalekém, hodu, sprintu a vytrvalostním běhu. Gymnastky a gymnasté nezapřeli svou všestrannost a podařilo se jim vybojovat celkem třináct cenných kovů, tři zlaté, sedm stříbrných a tři bronzové medaile a jedenáct dětí bylo nominováno do krajského kola v Jičíně (20. května).

Výsledky:

Zlatá medaile - Julie Houtová nejml. žákyně, Petr Jáchym ml.žáci, Sabina Chaloupková st.žákyně.

Stříbrné medaile - Dominika Brázdová nejml. žákyně, Ellen Pírová ml. žákyně, Pavlína Hellingerová ml. žákyně, Veronika Tomešová st. žákyně, Kateřina Bydžovská dorostenky, Matteo Smrc nejml.žáci, Matyáš Buryšek ml. žáci.

Bronzové medaile - Laura Závodná nejml. žákyně, Karel Toman nejml. žáci, Antonín David ml. žáci 

4. místo - Ema Schreiberová, Anna Kovářová, Natálie Krejčí, Barbora Oravcová

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám