Hlavní obsah

Trenéři Kidsport pořádají další judo-víkend

Novinky, Jana Horáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sportovní pražský klub juda a sebeobrany Kidsport v Praze bude pořádat již druhý judo-víkend pro své mladé nadějné judisty. Konat se bude 20. a 21. listopadu v pražské sportovní hale Folimanka.

Foto: Tomáš Čech

Tým trenérů Kidsport

Článek

Každý judo-víkend se pořádá za podpory oddílu USK Praha a koná se na pražské hale Folimanka. Je určen pro děti od 5 do 10 let ze sportovních kroužků juda Kidsport a oddílu USK Praha.

Trenéři dětských kroužků Kidsport jsou pečlivě vybíráni. Dbáme na pedagogické vzdělání tak i na jejich odbornost. Ve svých řadách máme několik reprezentantů a mnoho medailistů z mistrovství ČR v judu, kteří aktivně i nadále závodí. Dohromady se na výcviku mladých judistů podílí 12 trenérů.

Hlavním trenérem je úspěšný judista Jiří Vaněk, několikanásobný mistr ČR, účastník ME 2003, 2004, dvakrát obsadil 7. místo na MEJ a jednou 9.místo na ME 2006.

Dalšími trenéry, kteří se podílí na výcviku mladých judistů, jsou Zdeněk Veselý (mistr ČR), Rostislav Lukš (rozhodčí 1. třídy, trenér 3. třídy, medailista z MČR), Michal Horák (mistr ČR, trenér 3. třídy), Jan Zikeš (několikanásobný medailista z MČR, trenér 3. třídy), Erik Hlaváček (několikanásobný mistr ČR, trenér 3. třídy), Petr Jansa (medailista z MČR, trenér 3. třídy), Jiří Rada (medailista z MČR, trenér 3. třídy), Václav Sedmidubský (úřadující mistr ČR, reprezentant ČR) a děvčata Barbora Šlégrová (několikanásobná medailistka z MČR, trenérka 3. třídy) a Romana Králíková (medailistka z MČR, trenérka 3. třídy).

Judo-víkend je zaměřen pro mladé nadějné pražské judisty a je zakončen turnajem, kde každý ze zúčastněných dětí může zúročit zde nabyté zkušenosti a porovnat se se svými vrstevníky. Dohromady pro letošní školní rok trenéři připravují ještě dalších pět judo-víkendů. Příští, třetí judo-víkend se uskuteční 18. a 19.prosince.

Více informací o sportovním pražském klubu juda a sebeobrany Kidsport naleznete na jejich oficiálních stránkách www.kidsport.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám